<

У Нововолинську активісти вимагають «лежачого поліцейського» на шляху до школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 25.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ коментарі 4

Активісти «Народного контролю» у Нововолинську вимагають встановити «лежачого поліцейського» та відповідні дорожні знаки поблизу школи №5 на проспекті Степана Бандери.

Звернення міському голові Нововолинська скерував координатор руху Володимир Власюк.

За словами активістів, і школярі, і дошкільнята, їхні батьки зі школи та дитмайданчика перетинають дорогу, ризикуючи життям.

«На ділянці дороги автомобілі зовсім не знижують швидкість, водії ігнорують пішохідний перехід. Також відрізок дороги є небезпечним, яка має крутий нахил», – ідеться у зверненні.

Активісти закликають забезпечити безпеку дорожнього руху у районі дитячого розважального майданчика та школи №5, встановивши пристрої примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» та дорожні знаки: 1.11 «Пагорб», 1.33 «Діти» та 3.29 (30) «Обмеження максимальної швидкості руху».

13090023_1023226541077105_1509238072_n




коментарів: 4
  1. брєд сивої кобили…Школа знаходиться далеко від Кастелло і пішохідний перехід присутній+ зупинка транспорту, оглядовість місця хороша тому для чого там лежачий не дуже зрозуміло

  2. Поїдь і постій там хвилин 10-ть та переконайся, для чого там поліцейський. З маршрутки неможливо по зебрі перейти дорогу, літають льотчики і їм пофіг ПДР.

    • серйозно? може то в нас ще десь є Кастелло про яке я не знаю, але в даному місці я перехожу дорогу спокійно. Можливо краще навчати дітей правильно переходити дорогу?

  3. Стояти можна і годину, перейти дорогу можна легко як біля Рідного краю, Кастелло, так і біля церков… краще б ями латали, і водовідведення зробили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця