<

У Нововолинську активісти спалили опудала Путіна та Мартиняка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 20.02.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Нововолинськ вкотре відзначився! Актив міста не може стояти осторонь хаосу, що відбувається навколо, а тому – висловлює своє незадоволення.

Волонтери, громадські діячі відреагували на скарги місцевого населення на ситуацію в країні та на локальну проблему – курячий завод пана нардепа Сергія Мартиняка, чиї підприємства радують “приємним” запахом вже не один населений пункт синьоокої Волині.

Сьогодні о 12:00 опудала Президента РФ Володимира Володимировича Путіна та вже згаданого представника сусіднього 20 виборчого округу підвезли до монументу Кобзарю – в самий центр міста.

Оганізаторами виспули активісти Нововолинська. Годину часу нововолинці та гості міста могли милуватись скульптурками цих двох “справжніх друзів України”, котрі так трепетно тримались за руки… Щоправда, якщо Путіна впізнавали зразу, то про Сергія Васильовича перепитували. Але – фотографувались, дякували, пропонували допомогу, загалом – оцінили схвально. Близько 13-ї гаранта Конституції Російської Федерації та волинського народного депутата з почтом доставили до заводу. Процедуру спалення хотіли провести на території підприємства, але охорона та пані директорка чомусь були проти. Дійсно, чому ж? Зі слів керівнички курозаводу, не треба стільки згадувати про ті закони 16.01.2014, адже пан Мартиняк зробив стільки хорошого. І округу помагає, і про людей дбає, і на сесію ходить… От хоче дати роботу нововолинцям на підприємстві з євростандартами. Та спаленню – бути! Вогнище інквізиції запалало під парканом – на безпечній відстані, зауважмо. Проїжджаючі повз машини радо сигналили. 20 очевидців готові підтвердити, що шкоди навколишньому середовищу завдано не було, при спаленні ніхто, окрім двох опудал, не постраждав.

IMG_9699

IMG_9697

IMG_9705

IMG_9703
IMG_9701

IMG_9700




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер