<

У Нововолинську 2-річна дівчинка зачинилась в квартирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 3.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

2-го серпня у Нововолинську в багатоповерхівці на проспекті Перемоги 2А 2-річна дівчинка, залишившись на кілька хвилин одна вдома, зачинила себе у квартирі на 4-му поверсі. Двері відкрили за допомогою рятувальників.

Бабуся, яка доглядала дитину відійшла по справах до сусідки. Повернувшись за деякий час, спробувала відчинити двері самостійно, однак, оцінивши ситуацію зрозуміла, що самотужки справитися невзмозі. Рятувальники відреагували на виклик миттєво, примчавши до нововолинської багатоповерхівки буквально за лічені хвилини, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Дитина провела годину закрита у приміщенні. Оскільки, за цей час з нею могло трапитися що завгодно, то стурбована мама звернулася до нас за допомогою. Ми відреагували на цей виклик оперативно. Приїхавши і оцінивши ситуацію, ми вирішили не зволікати. Пробрались через сушарку на балкон квартири, двері на який, були, на щастя, не замкнені. Таким чином відкрили квартиру і визволили дитину“, – зазначив Командир відділення Нововолинського міського відділу Управління  ДСНС України у Волинській області Ігор Сарай.

Мама дівчинки, яка прибігла з роботи на допомогу своєї дитини, зауважила, що такий інцидент прапився вже вдруге. Вона запевнила, що з її донькою все гаразд. За її словами все обійшлося легким переляком. Матір визволеної дитини вдячна  нововолинським рятувальникам за оперативну допомогу.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок