<

У Нововолинському виші успішно відбулися Дні науки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 17.05.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

15-16 травня 2018 року у Нововолинському навчально-науковому інституті економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету в рамках Днів науки відбулася ХІІІ Загальноуніверситетська науково-практична конференція студентів та професорсько-викладацького складу Інституту на тему: «Економічні, правові, гуманітарні, соціальні, екологічні проблеми розвитку в ХХІ ст.: вітчизняні та світові реалії».

Наука не була і не буде закінченою книгою
Альберт Енштейн

Учасників конференції привітав директор Інституту доктор економічних наук, доцент, академік Академії економічних наук України Чорний Роман Степанович та побажав плідної наукової дискусії. У роботі конференції також взяли участь: Супрунюк Т.М. – начальник відділу у справах молоді та спорту Виконавчого комітету Нововолинської міської ради, Матвійчук І.О. – начальник Управління державної казначейської служби у Волинській області, м. Нововолинськ; Олійник В.К. – заступник директора Нововолинського центру зайнятості; Юрійчук Оксана – начальник відділу кадрів міжнародної компанії «Кроноспан UA», учні загальноосвітньої школи №2 м. Нововолинська.

Водночас у роботі конференції взяли активну участь науковці з Тернопільського національного економічного університету. Метою проведення науково-практичної конференції було піднесення науки та практики на новий рівень; поповнення практичного досвіду професорсько-викладацького складу; презентація та обговорення останніх досліджень проблем та актуальних питань сучасної науки; генерація нових ідей і конкретних пропозицій щодо вирішення економічних, соціальних, екологічних, гуманітарних та правових проблем розвитку України та, зокрема, м. Нововолинська в XXI столітті.

Жвава дискусія серед учасників конференції розгорнулась навколо питань, що торкаються світового та вітчизняного досвіду у різних сферах суспільного життя. Крім студентства Інституту з цікавими доповідями виступили студенти Нововолинського ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний технікум».

За матеріалами міжнародної науково-практичної конференції буде виданий збірник тез доповідей науковців та студентів.

Цікава новітня інформація та рекомендації, виголошені на конференції, будуть використані студентами в процесі підготовки до семінарських занять, під час написання курсових та магістерських робіт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа