<

У Нововолинському виші декламували поезію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 23.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Днями у Нововолинському навчально-науковому інституті економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету відбувся захід, присвячений Всесвітньому дню поезії під назвою «Весняний настрій». Він проходив у формі літературної перерви.

Перед студентами і викладачами виступили ті, чиї душі тонко і трепетно відчувають кожне явище, подію і намагаються передати їх суспільству у звеличено –поетичній формі, – пише сайт міськради.

Відкрив захід директор НННІЕМ ТНЕУ, доктор економічних наук, доцент Чорний Роман Степанович. Він привітав побажав присутнім отримувати насолоду від поезії.

Першою поеткою, яка ознайомила загал із власною творчістю, стала доктор економічних наук, професор НННІЕМ Чорна Неля Петрівна. Її вірші про жіноче щастя, воїнів АТО зворушили аудиторію.

Вірші кандидата богослов`я, старшого викладача кафедри ЗЕГД Мельника Віктора Вікторовича вразили своєю складністю і водночас вишуканістю, структурністю форм та глибоким філософсько-моральним змістом.

Своїми доробками поділилися студентки другого курсу Афоніна Анна-Маріія, її поезія промовляла експресією і криком душі, а вірш студентки четвертого курсу Семанчак Оксани вкотре нагадав про Божу велич та необхідність жити за його законами…

До слова було запрошено і гостя – митця віршованих рядків Анатолія Поліщука, котрий ознайомив аудиторію зі своїм творчим доробком, який вражає широтою тем та продуктивністю автора.

Насамкінець заступник директора НННІЕМ ТНЕУ, відмінник освіти України Мороз Галина Романівна зворушливо продекламувала поему Тараса Григоровича Шевченка «Сова». Вона наголосила на важливості проведення подібних заходів, які у наш нелегкий час сприяють піднесенню духовності, спонукають замислитися над вічними темами людства, подякувала всім поетам і побажала творчої наснаги, а присутнім – стати добрішими, заходити у храм Поезії святої.

Керівник літературної студії “Софія”

НННІЕМ ТНЕУ

к.і.н. доц. Нагірний М.З.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця