<

У Нововолинському ВПУ проходять тематичні зустрічі з роботодавцями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:26 | 18.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках роботи Центру професійної кар’єри 15 вересня 2017 року у Нововолинському ВПУ відбулась тематична зустріч  з випускною  групою «кравець, вишивальник» та роботодавцями міста.

Зустріч розпочав директор Нововолинського міського центру зайнятості Ігор Кантор, який представив потенційних роботодавців учням та наголосив, що проведення таких заходів сприятиме створенню умов для ефективного працевлаштування та розвитку професійної кар’єри молодих фахівців, – пише сайт міської ради.

Провідний фахівець з питань зайнятості Волинського обласного центру зайнятості Віта Демчур в свою чергу побажала, щоб усі майбутні випускники знайшли себе на ринку праці та працевлаштувалися за обраною професією.

Учні дізналися про можливості працевлаштування за професією «кравець, вишивальник» у місті Нововолинську, та мали змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками ПРАТ «Нововолинська швейна фабрика», ТОВ «Мануфактуразоо». Роботодавці цікаво розповіли історію створення підприємств, інформували про актуальні вакансії та надали змістовні відповіді на запитання. Можливість проходження виробничої практики та працевлаштування на даних підприємствах зацікавила учнів.

Провідний фахівець з профорієнтації  Нововолинського міського центру зайнятості Оксана Самолюк надала поради учням щодо проходження співбесіди з роботодавцем та написання резюме. Запропоновано пройти профдіагностичне тестування та записати відео резюме.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер