<

У Нововолинському центрі зайнятості розповідали про туризм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 31.08.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Днями у Нововолинському міському центрі зайнятості провели захід для шукачів роботи в рамках проекту «Школа підтримки культури та туризму».   До участі у семінарі запросили  заступника директора  Нововолинського  центру  дитячої та юнацької творчості – Людмилу Височанську.

Спеціалісти центру зайнятості  зазначили, що метою проекту «Школа підтримки культури та туризму»  є розширення уявлення про туризм, започаткування власного бізнесу в сфері туризму та обслуговування населення,  відродження народних промислів.  Фахівець з профорієнтації  наголосила про важливість подібних зустрічей, оскільки вони не лише збагачують  світогляд, а й надихають на творчу справу як можливість самозайнятості.

Заступник директора Нововолинського  центру  дитячої та юнацької творчості розповіла про історію закладу, ознайомила з мережею гуртків, складом педагогічного колективу, наголосила на творчих досягненнях вихованців закладу та високий рівень майстерності викладачів.  Людмила Височанська зазначила, що народні ремесла це не лише  історична спадщина народу, але і можливість заробітку.

Наприкінці зустрічі присутнім нагадали про освітні послуги Державної служби зайнятості.  Зокрема, можливість навчання у Рівненському  ЦПТО ДЗС  у якому здійснюється навчання за професіями агента з організації туризму,  коваля ручного кування,  кравця,  вишивальника, виробника художніх виробів з лози




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа