<

У Нововолинському центрі зайнятості планують запровадити День поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 16.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

14-го березня відбулася робоча зустріч директора Нововолинського МЦЗ Ігоря Кантора з в.о. начальника Нововолинського відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області капітаном поліції Андрієм Литвином щодо напрацювання спільних дій з добору претендентів на службу в поліції серед зареєстрованих безробітних або осіб, які перебувають на обліку, як шукачі роботи.

У ході зустрічі було обговорено можливість запровадження в центрі зайнятості Дня поліції з метою проведення спільних інформаційних заходів, спрямованих на залучення зареєстрованих безробітних на службу в поліції, а також створення інформаційного куточка в центрі зайнятості для розміщення оголошень щодо умов проходження служби в поліції, рекламно-агітаційних матеріалів, зокрема буклетів, плакатів, перелік посад, тощо. Також було домовлено про проведення за потреби професійного відбору кандидатів на службу в поліції, організацію ярмарків вакансій для добору претендентів на службу в поліції серед зареєстрованих безробітних та осіб, які перебувають на обліку, як шукачі роботи, – повідомляє сайт міської ради.

На завершення зустрічі керівники висловили готовність до подальшої  співпраці щодо добору претендентів на службу в поліції.




один коментар
  1. в.о. начальника Нововолинського відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області капітан? ….оце реформували….слідчі мабуть старші солдати….набирати будуть з вулиці…….зареєстрованих безробітних та осіб, які перебувають на обліку,УКРАЇНЦІ хто нас захищає…у мирний час….у себе в рідному краї…дива тай годі..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок