<

У Нововолинському палаці культури гасили умовну пожежу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 14.09.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
523
/ Коментарі відсутні

14-го вересня на пункт зв’язку 5 ДПРЧ Нововолинська надійшло повідомлення про те, що «сталася пожежа» на другому поверсі в оглядовій залі Нововолинського палацу культури.

Так розпочалися гарнізонні тактико-спеціальні навчання, повідомили БУГу рятувальники.

Як запевняють, метою проведення таких навчань є відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту з спеціалізованими службами міста Нововолинська під час ліквідації НС і рятування людей.

Добровільна пожежна дружина палацу культури вжила заходи з евакуації людей із приміщення палацу, відключення електроенергії та зустріч пожежно-рятувальних підрозділів для направлення до місця пожежі та вказання під’їзду до джерел водопостачання.

Перше відділення у складі ланки ГДЗС провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Після чого вжили заходи для локалізації й подальшої ліквідації умовної пожежі.

“Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати”, – йдеться в повідомленні.

До ліквідації надзвичайної ситуації долучилися працівники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, екстреної медичної допомоги, працівники відділення поліції №1 та працівники Нововолинського палацу культури.

Фото: рятувальники Нововолинська у фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер