<

У Нововолинському музеї відбулося відкриття персональної виставки картин відомої волинської художниці Валентини Михальської

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 12.12.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

Днями у міському музеї відбулося відкриття персональної виставки картин відомої волинської художниці Валентини Михальської із села Хворостів Любомльського району.

Експозиція налічує понад 100 робіт, створених у різних жанрах та техніках, – пише сайт міської ради.

Це акварелі, серія графіки “Червоне та чорне”, монотипія. Усі вони об’єднані прагненням донести до глядача найщиріші емоції та почуття.

У зв’язку з проблемами зі здоров’ям мисткиня не змогла приїхати на відкриття. Та її прийшли підтримати друзі, місцеві художники, творча інтелігенція міста. Серед них і члени Нововолинської міської організації інвалідів «Довіра», яку очолює Валентина Міньковська. А перед відкриттям виставки представники цієї організації зібралися у тісному колі, аби підсумувати результати своєї діяльності.

– Представники громадської організації «Довіра» є активними учасниками міських та обласних змагань для людей з обмеженими фізичними можливостями. Традиційними стали змагання «Сильні духом» у нашому місті, – сказала начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк.- Незважаючи на всі випробування долі, ці люди завжди залишаються сильні духом, прикладом для інших.

Валентина Міньковська подякувала представникам галузевого відділу міськвиконкому за розуміння та підтримку і зазначила, що спортивні змагання є надзвичайно важливими для людей з обмеженими фізичними можливостями, вони допомагають їм відкритися, дарують радість спілкування та надихають до життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок