<

У Нововолинському «Містечку атракціонів» новий 23-річний директор: які ж оновлення підготував колектив для діток

16:03 | 30.05.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7035
/ 1 коментар

В березні на посаду нового директора «Містечка атракціонів» у Нововолинську призначили Максима Галінського. Молодий, але завзятий чоловік розповів журналістам інтернет-видання «БУГ» про те, які оновлення на території міського парку чекатимуть мешканців.

Новому директору «Містечка атракціонів» всього лиш 23 роки, Максим Галінський протягом декількох років активно підтримував ритм життя Нововолинської громади – долучався до проведення благодійних заходів, організовував дискотеки для молоді до війни.

Хоч роботи у парку чимало, проте Максим впевнено налаштований на позитивний результат. Від початку свого призначення, хлопець розпочав ремонт атракціону «Веселі гірки», що дуже полюбляють у місті не лише дітки, а й дорослі.

Як розповів Максим Галінський, наразі даний атракціон фарбують, поновлюють мотори, зачищають раму та заміняють проводку. Також проводиться озеленення території новими видами дерев та квітів.

Нагадаємо, що раніше директором парку був Роман Красинський. У 2021-му році відкрили ще декілька нових атракціонів.

Оновлення торкнуться й відомого «Колеса огляду» вкінці сезону. Директор додав, що уже в червні планують замінити сидячі місця на атракціоні.

“«Колесо огляду» потрібно повністю розбирати та фарбувати. Через тиждень повинні прийти нові сидіння, також будемо замовляти накриття для кожної ланки”, – додав Максим Галінський.

Важливим питанням в «Містечку атракціонів» для Максима є зона відпочинку. Як зазначив хлопець, він планує встановити сонцезахисну парасолю біля дерев’яних палет, щоб кожен охочий мешканець Нововолинська мав змогу гарно провести свій вільний час.

Також буде перенесено у центральну частину території та замінено дві каси, що наразі встановлені біля входу у парк атракціонів. Ціни на атракціони не змінюють, щоб кожен мав можливість весело провести час за досить мінімальну суму коштів.

“На сьогоднішній день у «Містечку атракціонів» функціонують «Світлофор», «Колесо огляду», «Гойдалки обертаючі», «Олені», «Гусениця», «Човник», «Батут», «Карусель» та «Лабіринт», інші на ремонті. Ціни коливаються від 20 до 50 гривень”, – розповів юнак.

Максим Галінський додав, що планує також у певні дні запрошувати аніматорів для відвідувачів парку атракціонів, аби батьки мали змогу відпочити, а дітки весело та незабутньо провести час.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер