<

У Нововолинському міському центрі зайнятості відбулися тренінги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:55 | 4.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нещодавно у Нововолинському міському центрі зайнятості відбулися тренінги за участю представників ГО  «Регіональний Інститут Європейського Розвитку».30 пошукачів роботи взяли участь у заходах.

Тренінг на тему: “Майбутнє починається сьогодні” мав на меті мотивувати

пошукачів роботи до започаткування власної справи; допомогти у визначенні сфери майбутньої діяльності; визначити в собі необхідні для підприємця особистісні якості; сформувати мотивацію до подальшого їх вдосконалення.

Тренер залучила учасників до дискусії,  сприяла  формуванню конкретних вмінь та навичок, які необхідні для започаткування власної справи за допомогою використання психологічних вправ : «Аналіз життя», «Заборонені бажання», «Секрети самодопомоги», «Сила моїх бажань».

Сформувати у безробітних активну життєву позицію; мотивувати до дій; визначити необхідні ресурси та можливості, які гарантують успіх у працевлаштуванні; ознайомити з ефективними інструментами впливу на своє життя та способами їх застосування сприяли практичні вправи тренінгу “Успіх – кроки назустріч”.  Присутні отримали конкретні поради про те, як не розчаруватись у житті та позбутися  невпевненості, сконцентруватись на основних цілях і зуміти їх досягти.

Почута інформація слугуватиме плануванню професійної кар’єри, працевлаштуванню та розвитку підприємницьких ініціатив.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа