<

У Нововолинській центральній міській бібліотеці відбудеться презентація книги Володимира Шовкошитного «Кров – свята»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:48 | 7.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Запрошуємо вас на презентацію книги Володимира Шовкошитного

«Кров – свята» та новинок видавництва «Український пріоритет»

9-го вересня о 14.00 у центральну міську бібліотеку (Нововолинськ, пр. Дружби, 17).

У трилогії «Кров – свята» описані українсько-польські конфлікти, сутички з німцями, радянськими військами, а також реальні історії, які відбувалися у повстанському середовищі. Крім того, у написанні книг автор використав безліч автобіографічних історій, участь у яких брав сам або ж його родичі чи знайомі. Основна ідея роману – об’єднання України долями героїв. Книга Володимира Шовкошитного гостросюжетна і одночасно лірична. Складається з романів «Кров – свята», «Білий кречет» та «Боривітри».

Довідково:

Володимир Федорович Шовкошитний – член Національної Спілки письменників України з 1988 року, поет, прозаїк, кінодраматург, публіцист. Заступник голови НСПУ (з 2011).

За освітою – технік-геофізик, інженер-енергетик-атомник, літератор, політолог; доктор філософії в галузі політології, професор кафедри політології Міжнародної Кадрової Академії.

Лауреат премій ім. Бойченка, ім. Островського, ім. Лукаша, Міжнародної премії ім. Василя Стуса, Міжнародної премії імені Миколи Гоголя «Тріумф» (2015).

Організатор перепоховання Василя Стуса, Юрія Литвина й Олекси Тихого з Пермської області в Україну в 1989 році.

Народний депутат України І-го скликання, член Народної Ради. Співавтор усіх основних державотворчих актів України.

Секретар Комісії ВРУ з питань Чорнобильської катастрофи.Ініціатор і співавтор усього чорнобильського і екологічного законодавства України. Перший президент Міжнародної організації «Союз Чорнобиль» -1990-2003р.р.

Засновник екологічного руху «Зелений світ», Народного Руху України.

Директор видавництва «Український пріоритет».

Активний учасник і організатор Майдану.




коментарів: 2
  1. Зустрічав Володимира Федоровича неодноразово на київських Майданах-Помаранчевому та Революції гідності і скажу вам- мужик при таких регаліях,як у нього дуже простий,товаристський,жартівливий,але із бойовим запалом і мудрою головою.Вміє повести за собою і захистити.На барикадах ми в цьому переконались.Треба зустрітись-обов”язково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок