<

У нововолинській школі показали казку на тему «Енергозбереження»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 4.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

У ЗОШ №7 для дітей початкових класів показали казку на тему «Енергозбереження».

У ігровій формі старшокласники намагалися привчити дітей культурі енергозбереження. Проте й самі малюки, виявили активність та долучилися до дійства, вивчити поради щодо енергозбереження у віршованій формі. Головні герої давали поради, показали, наскільки важливо у нас час раціонально використовувати енергію. У ході заходу був показаний мультфільм «Добре Світло», завдяки якому учні зрозуміли, чому потрібно використовувати енергозберігаючі лампочки і наскільки неефективні лампи розжарювання.

Заступник міського голови, Олександр Громик та команда проекту «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії» подарували усім учасникам солодкі подарунки, зазначивши, що завжди раді, коли їх запрошують на такі заходи, що формують культуру енергозбереження молодого покоління.

У холі навчального закладу діяла виставка робіт «Як зберегти енергію», де були презентовані найкращі роботи вихованців. Варто зазначити, що проведення таких заходів вже стало традицією у ЗОШ №7, що дає можливість змінити погляди дітей на культуру енергозбереження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок