<

У Нововолинській мерії прокоментували ямковий ремонт на мокрих від дощу дорогах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 5.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Ямковий ремонт на мокрих від дощу дорогах в Нововолинську, який 14 квітня зафіксував на відео місцевий активіст, насправді вже не виконували.

Таке пояснення у відповідь на запит Конкурента дали у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради.

З початком опадів, які мали місце 14 квітня 2017 року, надання послуг по виконанню поточного (ямкового) ремонту на вищезазначених вулицях були призупинені та проводились лише підготовчі роботи з видалення пошкодженого шару дорожнього покриття під подальше асфальтування”, – сказано в документі.

Проте, якщо на одному відео, де ремонтують дорогу неподалік міської ради, можна бачити, що дорожники вичерпують з ями подрібнений асфальт, то на іншому (ремонт вулиці Шахтарської) таки чітко видно, як “свіжозалатані” ділянки вирівнюють котком.

Тим не менше, у відповіді на запит зазначають, що в договорі з підрядником передбачено гарантійний термін – три роки. Мовляв, якщо у цей період на відремонтованих ділянках будуть виявлені дефекти, то фірма усуває їх за власні кошти.

Ремонт згаданих ділянок, повідомляють в мерії, здійснювало нововолинське приватне підприємство “Мале підприємство “Сантехмонтаж”, власником якого є Анатолій Коптюк. Його, до слова, називають головним підрядником Нововолинська.

Зауважимо, що інформації про суму коштів, витрачених на ремонт, у відповіді на запит не надали.




коментарів: 8
  1. Знову з людей дурнів роблять.Все місто бачило,як проводився ремонт,але це не так,ми нічого не бачили,це все брехня і наклеп! Ще б почитати скільки коштує цей ремонт і на який термін гарантія.А ще скан акту прийомки…

  2. По вул. Святого Володимира, біля памятника Чернобильцям, ремонт асфальту три рази прокрутили і всі три ремонта оплатили з бюджету. За кошти вбухані в ямкові ремонти по цінам Коптюка, через все місто можна було б чотирьохрядний автобан збудувати. А так маємо дві хатинки, одна в Коптюка, а друга в мера. Хто Вам надасть інформацію про суму коштів, витрачених на ямкові ремонти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця