<

У Нововолинській лікарні запрацював комп’ютерний томограф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:08 | 13.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3362
/ коментарів 7

Комп’ютерний томограф, який отримало КНП «НЦМЛ» за програмою Президента України «Велике будівництво», введений в експлуатацію.

Медичний персонал проходить навчання для отримання усіх навичок, що потрібні для роботи на новому КТ, – інформують на фейсбук-сторінці Нововолинської центральної міської лікарні.

Завдяки сучасному обладнанню, лікарі надавати допомогу хворим на інсульт, виявляти новоутворення, різноманітні патології внутрішніх органів.

Крім того, апарат допоможе медикам у лікуванні хворих на COVID-19, аби виявити спричинену вірусом пневмонію.

Для пацієнтів, що лікуються в стаціонарних відділеннях КНП «НЦМЛ», діагностика безкоштовна.




коментарів: 7
  1. Я зрозумів, що томограф куплений за гроші платників податків. Чому обстеження на ньому, коштують грошей для добросовісних платників податків, які не перебувають на стаціонарному лікуванні? Кожний яких, в загальному – це ми, тобто, найвища влада в Державі Україна, згідно ст. 5 Конституції! Чому ніхто не подає в суди на адміністрацію НВ КНП ЦМЛ та на місцеву владу? Я теж не залізний, та й віком вже немолодий. Далі, наступне запитання: Скільки це буде продовжуватися!? Де обіцяні зміни?

  2. діагностика безкоштовна повинна бути і за направленням сімейного лікаря або спеціаліста з ПМСД бо томограф належить громаді міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер