<

У Нововолинській центральній міській лікарні з’явилось перших 5 тонн кріогенного кисню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:44 | 11.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1179
/ Коментарі відсутні

У Нововолинській центральній міській лікарні з’явилась ще одна можливість забезпечувати пацієнтів киснем.

5-тонну ємність заповнили кріогенним киснем – це розширює можливості медзакладу, – повідомляють на сторінці медзакладу.

Відтепер у лікарні є альтернатива кисню в балонах, і плюс ще одне джерело постачання кисню для пацієнтів. 5 тонн кисню в ємкості еквівалентно 500 кисневим балонам.

В період загострення пандемії доводилося чекати поставки балонів. Тепер же, за необхідності, всі 169 кисневих точок, якими вже обладнані відділення КНП «НЦМЛ», зможуть безперебійно отримувати кисень з ємності протягом 10 днів.

 “Тобто із трьох джерел киснепостачання, ми маємо два: киснева ємність і балони з киснем. Уже виготовляється проєктно-кошторисна документація на модульну кисневу станцію, яка самостійно виготовлятиме кисень з повітря, – розповідає директор КНП «НЦМЛ» Олег Шипелик. – Нововолинській лікарні вдалося минулого року підготувати магістраль і вивести нові 102 кисневі точки на трьох поверхах терапевтичного корпусу. Тому все готово для підключення кисневої станції, тож очікуємо її встановлення в найближчі місяці”.

КНП «НЦМЛ» готове до викликів пандемії коронавірусу чи інших захворювань та надавати якісну медичну допомогу пацієнтам 24/7




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа