<

У Нововолинській центральній міській лікарні відтепер можливе лікування куприкових ходів за допомогою нового лазера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:32 | 1.09.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2206
/ 1 коментар

В хірургічному відділені Нововолинської центральної міської лікарні, відсьогодні, 1-го вересня, проводять лазерну операцію куприкових ходів.

Як зазначили на фейсбук сторінці медзакладу це найсучасніший метод лікування, який підходить для будь-яких варіантів протікання захворювання.

Лікування проходить максимально швидко і безболісно для пацієнта і дозволяє обійтися без видалення м’яких тканин і формування рубців. Навіть в самих складних випадках захворювання операція триває не більше 30-ти хвилин.

Лазер концентрує дію тільки на запалених ділянках епітелію, залишаючи в повній цілості здорові клітини. Процес відновлення після проведення операції йде значно швидше.

«Лазер має коагулюючу властивість. Це виключає можливість кровотечі з порушених судин і можливість виникнення інфекції. Після проведення операції методом SiLaC відсутній ризик виникнення рецидиву», – інформують на сторінці КНП «НЦМЛ».

Епітеліальний куприковий хід (ЕКХ) або кіста куприка – це вроджена патологія, що характеризується вузьким каналом, який розташовується в м’яких тканинах в районі крижа, з можливим формуванням кісти.

Лікарі Нововолинської міської лікарні нагадують – вчасно звертатись по допомогу, адже це дозволяє виявити хворобу на ранніх стадіях та запобігти її розвитку.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер