<

У Нововолинській бібліотеці відбулися освітні заходи для дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 29.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

«Людина – творець чи руйнівник своєї долі?». На це питання важко однозначно відповісти. Людина важкодоступна для вивчення, незбагненна, загадкова. Ні сучасна наука, ні філософія, ні релігія не можуть сповна розкрити сутність людини. Можливо, між цими двома визначеннями потрібно поставити сполучник «і»?

Щоб дати відповідь на це неоднозначне питання працівники центральної міської бібліотеки Оксана Дубенчук та Ірина Губерук організували та провели  для учнів 10-А класу НВК «СЗШ №1-колегіум» дискусійний майдан. Психолог школи Вікторія Захарчук провела ряд психологічних тестів для учнів,  щоб визначити або хоча б намітити місце людини в світі, визначити сенс її життя. Священик Хресто-Воздвиженського храму отець Віталій Голян спілкувався з школярами про  духовні потреби людини, сенс життя, пошуки  істини.

Тому, як висновок, хотілося б сказати наступне: якщо людина готова жити в ім’я інших, вміє і прагне віддавати любов, увагу, ввічливість, добро, свої сили, знання і багато іншого, вона творець, як тільки вона зациклюється на власному існуванні, цікавиться виключно собою – вона є руйнівником, руйнівником зв’язків зі світом, який оточує, руйнівником сенсу самого життя.

_DSC0223
_DSC0226
_CSC0217
_DSC0214
_DSC0220
_DSC0227




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер