<

У Нововолинський ЦНАП шукають державного реєстратора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 17.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
45
/ Коментарі відсутні

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську».

Про це повідомляють на сайті Нововолиснької міської ради.

Вимоги до претендентів: юридична освітаза рівнем вищої освіти бакалавра, спеціаліста, магістра;стаж роботи за фахом у державній службі (службі в органах місцевого самоврядування) не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою; знання основних принципів роботи комп’ютера.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.

Документи на конкурс: заява про участь у конкурсі, декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік у порядку, передбаченомуЗаконом України “Про запобігання корупції”, копія паспорта, копія РНОКПП, копія документів про освіту, заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копія військового квитка.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в  кабінеті № 302 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27. Телефон для довідок 3-14-32.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа