<

У Нововолинську збили пішохода

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:53 | 17.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 17

16-го липня на вулиці Луцькій неподалік магазину “Квадрат” близько 23:00 трапилася ДТП.

Водій фургона “Мерседес”, який їхав до Вололодимира-Волинського, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Постраждалого госпіталізовано в реанімаційне відділення Нововолинської ЦМЛ в тяжкому стані з відкритою черепно-мозковою травмою.




коментарів: 17
  1. От завжди дувує таке, справдієі. шкода людини,безперечно. Але ж як можна летіти на дорогу і не бачити що їде машина? Це ж твоє життя. Краще пропустм, на пішохідному ти чи ні. Не завжди машина може швидко загальмувати. Краще перейти пізніше, але залишитись живим. Не раз бачу, що пішохи не особо звертають увагу як і де вони переходять дорогу. Цінуйте життя своє, люди!

    • Пішохід завжди правий, але не завжди живий. Покрутити головою вправо/вліво перед дорогою легше ніж вижити після відкритої черепномозкової

      • Шкода дурного??? По перше там був знак пішоходів, тільки не намальована розмітка, по друге з якою швидкістю потрібно летіти, аби не помітити пішохода та ще не встигнути пригальмувати й нанести такі травми? При швидкості 50 км. в годину у населеному пункті (згідно закону) цілком реально зупинитися навіть при умові, що переходять дорогу в незазначеному місці!!! А оскільки знак стояв, а водій не помітив ні знак ні пішохода то питання до водія, якщо не знає правил дорожнього руху та ще й з зором проблеми бо не бачить людей, то можливо хоч совість є??? Хоча напевно й тієї немає

    • В Америці пішоходів де б він не переходив його завжди пропускають .це повага

      • Ага, їдеш під 100 по трасі, тут бац, пішохід вискакує і авто з поваги до нього миттєво стає.

        • Це не траса, а населений пункт!!! А от якщо Ви літаєте в межах населеного пункту 100 км, то почитайте закон. Людина у вкрай тяжкому стані через такого водія-льотчика!!! Совість потрібно мати, а не маячню писати.

    • Не тільки там нема розмітки пішохідного переходу на автотрасі в межах міста.
      Наприклад, неподалік від перехрестя з бульваром Шевченка (де автобусна зупинка) нема як розмітки пішоходного переходу, так і узбіччя, а знаки переходу заросли кущами. Аналогічний інцидент – справа часу для того місця.
      Й що? Всім чиновникам байдуже – адже відрізок автодороги давно зданий, а грошики розбіглися по потрібним кишеням…

      • Регулювання дорожнього руху здійснюється за допомогою дорожніх знаків, дорожньої розмітки, дорожнього обладнання, світлофорів, а також регулювальниками.

        8.2
        Дорожні знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою і можуть бути постійними, тимчасовими та із змінною інформацією.

        • І що Ви цим хотіли сказати?
          Що гроші, виділені на розмітку, були вкрадені цілком “справедливо”?
          Чи мені самостійно потрібно піти та вирубати 50м кущів на узбіччі (і знову ж таки – а гроші, виділені на це, де???), щоб знак нарешті було видно?

  2. Освітлення також там не має і таких небезпечних ділянок дуже багато в межах міста

  3. Є одна хороша альтернатива – надземний перехід. Але він вийде дорожчим кількох людських життів, вони зараз не в ціні, тому його встановлення ніхто не профінансує

  4. Сто відсотків ніхто не профінансує, тому що людське життя для них і їхніх грошей чесно відмитих нічого не варте

  5. Вихід є: – встановити світлофори з кнопкою призупинення автомобільного руху червоним світлом (тобто, горить зелений для автомобілів до тих пір, поки не підійде пішохід і натиском кнопки просто-напросто не звільнить собі шлях). PS.: Вовки будуть ситі і вівці цілі.

  6. не смейте называть человека дурным, не зная ничего о нем и о причинах отсутствия у него инстинкта самосохранения!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця