<

У Нововолинську завершують опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 22.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Від 22-го квітня в Нововолинську закінчують опалювальний сезон 2019-2020 років.

Про це інформують на сайті Нововолинської міськради.

«Комунальному підприємству «Нововолинськтеплокомуненерго» Нововолинської міської ради (Гаврилюк А.М.), 22 квітня 2020 року закінчити опалювальний сезон 2019-2020 років. В установленому порядку забезпечити оплату за спожиті енергоносії (природній газ, електроенергію) до початку опалювального сезону 2020-2021 років», – йдеться у розпорядженні міського голови від 21-го квітня.

Управлінню соціального захисту населення необхідно здійснити перерахунок субсидій згідно з чинним законодавства України.

Відповідно до розпорядження, директору ТзОВ «Теплопостач» Анатолію Коптюку та директору КНМ Нововолинської центральної міської лікарні Віктору Морозу рекомендовано припинити подачу теплоносія на об’єкти центральної міської лікарні.




коментарів: 2
  1. Дуже вдалим та щасливим був цей опалювальний сезон! Деяким комунальним начальникам за сезон підфартило навіть стати щасливим власником новенької, дуже дорогої автівки марки Шкода Супер! Давайте громадяни,будемо радіти разом!

  2. А чому з закінченням опалювального сезону відключають теплу воду на 5,15 мікрорайонах? У всіх цивілізованих містах тепла вода цілий рік, а в нас що влітку митися не треба?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок