<

У Нововолинську затримали злочинну групу, яка займалася контрабандою та збутом наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 21.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 7

Затримали злочинну банду в складі 7 осіб, яку організував 46-річний мешканець Нововолинська, що перевозили контрабанду прекурсорів через пункт пропуску «Угринів» та реалізовували наркотичні та психотропні речовини на території Волинської області. В загальному правоохоронці провели 16 обшуків та вилучили кошти в сумі 18 650 грн.

Про це стало відомо 21 листопада під час спільного брифінгу виконувача обов’язків прокурора області Ігоря Цюприка та начальника Головного управління Національної поліції в області Петра Шпиги, – передає Волиньпост.

Так, стало відомо, що правоохоронці затримали 6 чоловіків та одну жінку, які займалися контрабандою прекурсорів в особливо великих розмірах і збутом наркотиків, незаконним придбанням, перевезенням з метою збуту, а також незаконним збутом наркотичних засобів, психотропних речовин (амфетамін, метамфетамін, бупренорфін) та прекурсорів (псевдоефедрин) в особливо великих розмірах.

До слова, жінка номінально членом групи не була, проте виконувала вказівки її організатора щодо постачання з Республіки Польща псевдоефедрину.

Група діяла з листопада 2018 року. Організатором її був 46-річний мешканець Нововолинська, який розробив план діяльності, розподілив ролі учасників та встановив правила поведінки, обов’язкові для усіх членів групи.

Учасники групи використовували власний сленг та спілкувалися, застосовуючи мобільні додатки-месенджери. На рахунку групи – понад 20 епізодів злочинної діяльності.

У ході обшуку автомобіля організатора злочинної групи на «Угринові» вилучили 96 таблеток, що містять прекурсори.

В загальному правоохоронці провели 16 обшуків та вилучили кошти в сумі 18 650 грн.

Наразі членам банди повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2,3 ст. 307 КК України. ч. 3 ст. 311 ч.3 ст. 305 КК України.

Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:




коментарів: 7
  1. Навіщо лиця закривати?????то на нашо ви ті фото виставляєте,з якою ціллю???Таких виродків мають знати в обличчя,тому або не виставляйте або вже без гидких плям …

  2. Цілий рік возили через Угринів і ніхто не спіймав. А коли просто туристом їдеш, постійно на яму посилають.. ганьба таким митникам!

  3. А чому пишуть одна жінка, коли в Угринові затримали жінку і її дочку. Невже тій “малій” з рожевим волоссям все зійде з рук. На фото вона теж є.

  4. Цікаво чи будуть повернуті ці гроші( знайдені) тим людям, у яких вони це покрали?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа