<

У Нововолинську затримали квартирного злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 19.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

У неділю, 17 березня, зловмисник обікрав квартиру 26-річного місцевого жителя. Поліцейські встановили особу правопорушника та затримали його. За фактом крадіжки поєднаної із проникненням у житло слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про крадіжку поліцію повідомив власник квартири. Ввечері зловмисник підібрав ключ до вхідних дверей помешкання та викрав звідти сумку з грошима. Сума завданих матеріальних збитків становить майже 9 тис. грн.,- повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

За підозрою у вчиненні квартирної крадіжки оперативники у співпраці із співробітниками групи реагування патрульної поліції затримали 17-річного жителя Нововолинська. Викрадене вилучили.

За фактом крадіжки поєднаної із проникненням у житло слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що напередодні у Нововолинську слідчі повідомили 20-річному жителю області про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого  ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України. Йдеться про наругу над могилою.




коментарів: 4
  1. Наша поліція все знає, сьогодні в 18_00 бачив як наша поліція за наркоманами їздила, наші наркомани бистріше жигулів бігають

  2. Наріків видно здалека ,вони ходять чулночним бігом це в них після фізкультури школьноі залишилась память чухаються як тільки вийшли з зоопарку і тріпає як після удару електро струмом.

  3. Злодія звати Саша Нифодюк. По кличке (Чорний). Хто бачить його плюйте ублюдку в лице!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота