<

У Нововолинську затримали двох наркоторговців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 7.02.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Поліція затримала 38-річного та 27-річної мешканців Нововолинська, які займалися незаконним збутом наркотичних речовин на території Нововолинська. За місцем проживання правопорушників вилучили наркотичні речовини.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Волині спільно із працівниками Нововолинського відділення поліції та за процесуального керівництва прокуратури області викрили двох жителів Нововолинська в незаконному збуті наркотичних речовин на території міста. Поліцейські затримали зловмисників, одному із них слідчі вже оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

«Зловмисники займалися незаконним збутом наркотичних речовин на території Нововолинська. Їх злочинна діяльність не пов’язана між собою. За місцем проживання правопорушників під час санкціонованих обшуків вилучили наркотичні речовини, які зберігались з метою збуту, а також інші предмети та речі, що підтверджують незаконну діяльність вказаних осіб», – зазначив начальник управління протидії наркозлочинності поліції Волині Володимир Костанюк.

Призначено ряд судових експертиз. 38-річному правопорушнику слідчі оголосили підозру в скоєні злочину, визначеного ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Щодо зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу щодо 27-річної правопорушниці.

«Протягом минулого року співробітники поліції викрили в місті Нововолинськ 27 осіб, котрі займалися діяльністю, пов’язаною з незаконним обігом наркотиків. У тому числі 16 осіб – за вчинення злочинів пов’язаних з незаконним збутом наркотичних речовин. Поліція й на далі проводитиме комплексну та системну роботу, спрямовану на протидію наркозлочинності на території області в тому числі й місті Нововолинськ», – акцентував Володимир Костанюк.




коментарів: 6
  1. Тепер вулиця Небесної сотні буде спати спокійно давно пора було прикрити ту парочку яка роками продавала наркотики маючи вдома малу дитину,але справедливість настає рано чи пізно

  2. Шахтарська 20 біля автостанції (барак)вхыд з магазину Смак!!! Притон і дорослих і малолітніх наркоманнів. прийміть будь ласка міри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер