<

У Нововолинську загострилась ситуація з ковідом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 21.03.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ коментарів 8

Завантаженість ліжок хворими на коронавірус у Нововолинській ЦМЛ складає 65%. В інфекційному відділенні – 46 пацієнтів, у реанімації – 13, троє під апаратом ШВЛ. Провакциновано – 370 осіб.

Як повідомив мер міста Борис Карпус у себе в фейсбуці, протягом минулого тижня зафіксовано 2 летальних випадки. За вихідні померло ще 4 інфікованих.

“Щодня все більше міст України переходять у режим локдауну. Ми теж працюємо над посиленням карантинних обмежень. Маємо діяти оперативно, щоб запобігти колапсу в лікарнях”, – інформує голова.

У п’ятницю була проведена нарада з керівниками медичних закладів. Вони солідарні в тому, що потрібно вводити жорсткі обмеження. Від завтра школи міста йдуть на канікули та на дистанційний режим навчання.

“Ведемо переговори з місцевим бізнесом, іншими установами та організаціями. Обмеження будуть стосуватися всіх”,- наголосив мер Нововолинська.




коментарів: 8
  1. Загострилася говорите ??
    Тож паро місяців тому говорили що загостриться , вони на перед усе знають !! І цифри пишуться ті які потрібно, а не які є.

    Я ваші лохдауни десь бачив.
    Дяка Богу народ розуміти почав.

    Ніколи влада нічого хорошого не зробила для людей, а тут безплатна вакцина, не дивує ?!

  2. Вводити жорсткі обмеження ще рано, не всі повернулись з відпочинку та заробітків. Усе впереді будуть, ще подарунки з Європи та інших закордонних держав.Введете ближче до пасхальних св’ят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер