<

У Нововолинську за добу не виявили нових випадків коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 3.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 13

За минулу добу в Нововолинську не підтверджено жодного випадку коронавірусної хвороби. Станом на 11:00 3 травня в місті зареєстровано 47 випадків захворювань на Covid-19.

Восьмеро людей вже одужали, з них один медпрацівник перебуває на реабілітації. Два випадки – летальні. Таким чином, зараз хворіє 37 мешканців Нововолинська, – повідомляють на сайті міськради.

Серед усіх хворих на коронавірус пацієнтів нашого міста 9 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ (учора один пацієнт госпіталізований з попередньо встановленим діагнозом), троє людей перебувають у реанімації, а ще 21 отримує лікування амбулаторно. Четверо хворих з Нововолинська лікуються в обласній лікарні.

Всього у Нововолинську взято 421 забір матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за минулу добу – 1. За увесь період зроблено 139 швидких тестів.

Нагадаємо, 3-го травня в Україні зафіксовано 11 913 випадків коронавірусної хвороби. За добу в Волинській області зареєстровано 9 нових випадків COVID-19.




коментарів: 13
  1. Порадила б Сапожнікову подумати ,як організувати другу фазу карантину.А саме про прозорі бар’єри,які будуть захищати тих,які ,наприклад,сидять за столиком в барі.Прозорий бар’єр на столі .В автобусах розділяти сидіння.Тобто поговорити з підприємцями,які можуть ці бар’єри виготовити.

    • Та краще людей вже в плівку замотати. Дешево, сердито… і так само безглуздо.

  2. Краще Ольга-Ольга барєр поставити посередині головного мозка,щоб дурниць неписати

      • Краще Ви обгрунтуйте – навіщо та перегородка, коли всі мають носити намордники? А якщо люди будуть без намордників – то шо дає та перегородка?

  3. Навпаки,треба вийняти перегородку,яка стоїть між очима і мозком.Тоді усе встане на свої місця.

  4. Може вдома сидять не признаються, бо наше інфекційне відділення це страх божий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця