<

У Нововолинську з’явився магазин «Акумулятор Сервіс»: найбільший вибір акумуляторних батарей, обслуговування та діагностика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 22.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
601
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську відчинився магазин «Акумулятор Cервіс» за адресою вулиця Автобусна, 9. Гуртова та роздрібна торгівля акумуляторами преміум класу, охолоджуючими рідинами, автохімією.

Гуртівня акумуляторних батарей на ринку України – більше 15-ти років та має досвід співпраці на міжнародному рівні, є офіційним представником відомих світових брендів. У Луцьку працює два магазини мережі і відтепер торговий заклад з’явився у Нововолинську.

Тут широкий вибір акумуляторів для легкових автомобілів і вантажних. В наявності мото-акумулятори і промислові акумулятори. Також великий асортимент охолоджуючих рідин та автохімії.

У магазині представлені такі бренди акумуляторів: ZUBR, NUMAX, MAXION, VOLTHOR, VARTA, BOSCH, FORSE, VIPIEMME.

“У нас є акумулятори від маленьких промислових (для котлів, електричних підстанцій, дитячих електромобілів тощо) до автомобільних. Ми працюємо напряму із 6-ма заводами, є офіційними дистриб’юторами. Працюємо з ПДВ; гуртом та в роздріб.

Компанія постачає акумулятори преміум класу від заводів виробників, які завозять такі ж на конвеєр збірки автомобілів”, – розповідає маркетолог компанії «Акумулятор Сервіс» Ірина Паутова.

Крім того в «Акумулятор Сервіс» для клієнтів є технічне сервісне обслуговування. Безкоштовно зроблять діагностику автомобіля, якщо він не заводиться, аби виявити причину.

Приємним бонусом є те, що при онлайн замовленні на сайті akumulator.com.ua безкоштовна доставка в межах міста, а також по Україні.

Купити акумулятор в Нововолинську, перевірити генератор на справність, зарядити або здати старий акумулятор можна за адресою: вул. Автобусна, 9.

Графік роботи: Пн-Пт – 9:00-18:00 год, Сб – 9:00-16:00, Нд – вихідний. Телефон: 067 933 8088.

«Акумулятор Сервіс» надає обслуговування та гарантію на всі акумулятори легкової групи 24 місяці та 12 місяців на вантажну групу.

Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок.

«Акумулятор Сервіс» у соцмережах: фейсбук та інстаграм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа