<

У Нововолинську з двору викрали «Москвич»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:34 | 4.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ніч на З-тє жовтня у 64-річного пенсіонера з двору будинку по бульвару Шевченка у Нововолинську викрали автомобіль «ІЖ 412». Викрадачем виявився 22-річний житель Львівської області. За це йому «світить» до восьми років в’язниці.

Про це інформує поліція Волинської області.

3-го жовтня, до поліції із заявою звернувся 64-річний житель Нововолинська. Чоловік повідомив, що вночі по бульвару Шевченка у Нововолинську з двору його будинку викрадено автомобіль «ІЖ 412». Сума завданих збитків становить 50 тис. грн. 

Поліцейські встановили, що незаконне заволодіння транспортом скоїв 22-річний житель Львівської області. Правоохоронці викрадений автомобіль вилучили та повернули власнику.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер