<

У Нововолинську вночі обікрали квартиру: винесли навіть медаль «За розбудову України»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 10.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 23

У ніч на 10-те лютого у Нововолинську обікрали квартиру. Злодії, скоріше за все, чекали моменту, коли мешканці підуть з дому.

Про подію написав у Facebook Павло Медина, автор молодіжних проектів, активіст.  Він зазначив, що проживав у квартирі з сім’єю і вночі поїхав у справах з міста. Дружина з дитиною пішла до родичів.

За його словами злочинці винесли техніку і цінні речі, навіть забрали з собою медаль «За розбудову України». Обшукали кожен куточок, речі розкидали.

“Винесли навіть медаль “За розбудову України”, яку вручили в Кабінеті міністрів. Її навіть продати не можна… От робиш ти щось для міста, віриш у світле майбутнє, у те що все може бути краще… Витрачаєш сили, натхнення і час, щоб створювати можливості для молоді. Тільки ти виїждаєш з міста для проекту. В ту ж ніч квартиру просто грабують і виносять все нажите працею”, – написав Павло Медина.

Він зазначив, що заяву у поліцію вже написав. Також Павло звернувся до правоохоронців з проханням «не зруйнувати віру в правоохоронну систему».

Квартира знаходилася в жвавому районі міста. Неподалік суд та магазини, на яких були камери. «Це має посприяти в розкритті», зазначив Павло Медина.

«Друзі все частіше запитують, навіщо я залишаюся тут жити… Це що, виходить все потрібно возити з собою і не покидати дому зовсім. Лишилося лише те, що поїхало зі мною…», – написав Павло у Facebook.




коментарів: 23
  1. Такі ситуації не повинні вибивати нас із колії, зневірювати нас у нашій перемозі над злом. Дякуйте Богові, що вдома нікого не було. Всі живі. А речі, то діло наживне. Своє злодії вже отримали. А Ви живіть і творіть далі. Всі неприємності тимчасові. Слава Україні! А Вам терпіння і мужності. Ми тут, і майбутнє нашої держави в наших руках. Україна починається з кожного з нас. Бог з нами❤️

  2. майбутнє нашої держави в наших руках – з напрямками замість доріг (вже зараз), з кизяками замість газу (невдовзі), з вітряками замість аес (диживемо). Слава Україні !

  3. Політика… Обіцянки на сценах майдану… До біса це все, це не на часі.
    Головна проблема нашого міста це людиноподібні особи, які застрягли мізками в дев’яностих і живуть по так званих “панятіях” – вони живуть серед нас, і деякі навіть працюють в правоохоронних органах – цей непотріб треба винищити до останньої лапи (законно звичайно ж, без відрубаних злодійських рук і поламаних ніг, як хотілося б більшості тверезо мислячих громадян… хоча спостерігаючи за “роботою” поліції ті останні промінчики надії гаснуть)
    Хочеться вірити що наші стражі закону/порядку таки повідривають свої штани від крісел, і закриють і злодюг і тих бариг що перетримують крадене ще до того, як вони поздають все в ломбард десь за межами Нововолинська.
    Без надії сподіваюсь що все нажите важкою працею повернеться до законних власників.

  4. Надіюсь що все викрадене знайдуть і повернуть власникам. Павло тримайся, будемо сподіватись на краще

  5. Та поліція а Нововолинську ніхіра не робить. Е ВЖЕ НЕ ПЕРШИЙ ВИПАДОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер