<

У Нововолинську влада зустрілася з підрядниками: наголосили на прозорих конкурсах, якості робіт та офіційному оформленні працівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 21.01.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

21-го січня міський голова Борис Карпус провів зустріч із представниками підрядних організацій з Нововолинська, Луцька та Червонограда.

Він окреслив головні аспекти співпраці з підрядниками – це конкурсний відбір, якість виконаних робіт, сплата податків та здорова конкуренція.

За словами Карпуса, у 2021 році у бюджеті розвитку Нововолинська заплановано 4,3 мільйони гривень на різні інфраструктурні об’єкти. З наступного місяця будуть оголошувати конкурси. Придбання інвентаря та обладнання, ремонт житлового фонду, встановлення дитячих майданчиків та облаштування каналізації, ці та інші замовлення будуть оприлюднені в системі держзакупівель «Прозоро».

На ремонти доріг в бюджеті міста передбачено 2 мільйони гривень, є потенційна можливість отримати кошти державної субвенції, сказав Карпус. Також у цьому році планують виділити 1 мільйон гривень на капітальний ремонт лікарні та 1 мільйон гривень на пам’ятник героям АТО.

Вся інформація про проведення тендерів буде висвітлена на сайті «Прозоро», тож підрядники зможуть взяти участь у конкурсі.

Податок ПДФО складає 68% від всіх надходжень Нововолинська, тому Карпус наголосив на важливості офіційного оформлення усіх працівників, що виконуватимуть роботи.

Додав, що розпочався процес реформування органів виконавчої влади. Замість управління газифікації, будівництва і комунального господарства буде створено два департаменти: управління інфраструктури, яке буде займатися комунальними питаннями, і управління капітального будівництва.

Міський голова підсумував, що зі своєї сторони влада готова робити кроки в рамках чинного законодавства, щоб допомагати підприємцям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер