<

У Нововолинську відкрили пам’ятну дошку Герою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:34 | 12.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
38
/ Коментарі відсутні

11-го жовтня напередодні Дня захисника України у Нововолинському Центрі професійно-технічної освіти відбулося відкриття меморіальної дошки Олегу Пушкаруку. Він загинув у 2018-му році у зоні АТО. Герой став одинадцятим, хто поповнив сумну галерею училища.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

49-річний командир 1-го механізованого взводу 9-ої механізованої роти 3-го механізованого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади мріяв про те, що скоро закінчиться війна, і він повернеться до своєї сім’ї. Та цього дня боєць не дочекався. 

Життя Героя обірвалося від вогнепального поранення 9-го травня 2018-го року біля містечка Золоте Попаснянського району Луганської області.

Воїн служив по контракту з 2016-го року.

Рідні та близькі Олега, представники Нововолинської міської влади, учні і викладачі зібралися на території навчального закладу, аби вшанувати пам’ять Героя.

Настоятель Свято-Духівського храму, митрофорний протоієрей Степан Фульмес здійснив чин освячення меморіальної дошки і відправив панахиду за загиблими Героями.

В Олега Пушкаря залишилися дружина та двоє малолітніх дітей. Сини знають, що тато став їхнім небесним янголом-охоронцем.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер