<

У Нововолинську відбувся турнір з армспорту пам’яті Андрія Пушкаря та Віктора Яреми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 9.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
65
/ 1 коментар

8-го листопада в приміщенні Нововолинського спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» проходив перший відкритий Чемпіонат міста з армспорту, присвячений пам’яті Андрія Пушкаря та Віктора Яреми.

Андрій Пушкар – заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон Європи та світу, в минулому році був головним суддею змагань, а через декілька днів трагічно загинув. Одним з організаторів та спонсорів змагання з армрестлінгу у Нововолинську був депутат міської ради Віктор Ярема, який загинув 8-го серпня у результаті ДТП

Спонсором цьогорічного турніру стала дружина Віктора Яреми Мирослава Миколаївна та його син Віталій. Урочисто відкрила захід начальник відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому Тетяна Супрунюк. Вона привітала усіх учасників, побажала успіхів та спортивних перемог.

Змагання проводили у трьох вікових категоріях: серед школярів 9-11 класів, учнів професійно-технічних закладів і студентів вищих навчальних закладів та аматорів.

В результаті у 1-й підгрупі переможцем став Давид Лисиця, у 2-й золото виборов – Олександр Томчук у 3-й серед аматорів переміг – Борис Несерук. Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами та грошовими призами.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа