<

У Нововолинську відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:26 | 8.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

8-го травня у Нововолинську пройшли заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Розпочалися із покладання квітів до меморіальної стели загиблих учасників АТО. Представники міської влади, ветерани, учасники АТО, військовослужбовці вклонилися подвигу героїв, які полягли, захищаючи цілісність та незалежність України на сході, – повідомляє відділ інформаційної політики Нововолинська у фейсбук.

Як підкреслив заступник військового комісара Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олександр Батюк, ці молоді люди, так само як і сивочолі ветерани у свій час, боролися за волю та свободу України.

“Цим хлопцям, на жаль, не вдалося лишитися живими. Те, що ми пам’ятаємо їх, приходимо до них, у пошані схиляємо голови, свідчить про те, що їхні справи, за які вони поклали свої життя, продовжуються, і ми разом досягнемо основної мети – перемогти ворога і встановити мир в Україні”, – наголосив Олександр Батюк.

До пам’ятної стели з портретами загиблих героїв АТО поклали квіти.

Також вшанували подвиг захисників другого укріпрайону.

Біля пам’ятного знака «Воїну-захиснику – слава!» пройшов мітинг-реквієм. Тут зібралося чимало містян. Біля серця кожного, хто прийшов на захід, квітли маки – символи пам’яті про мільйони полеглих на полі бою, і тих, котрі віддали своє життя за територіальну цілісність нашої держави. Ці квіти виготовили вихованці Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості.

Заходи продовжилися у міському палаці культури.

Програма заходу була переплетена патріотичними піснями, які виконували митці міського Палацу культури та хор «Ветеран».




один коментар
  1. а сапожніков знову перефарбувався, завжди любив ципляти георгієвську стрічку, є і фотодокази, да-а-а не тримає марку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер