<

У Нововолинську відбулося перше засідання виконкому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 3.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 2

3-го грудня міський голова Нововолинська Борис Карпус провів перше позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Із 8-ми були присутні 7 членів виконкому. На розгляд було винесено 28 питань.

Зокрема, прийняли рішення про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг зі збирання, перевезення твердих побутових відходів на території Нововолинська.

Прийняли рішення про безоплатну передачу з балансу Управління освіти на баланс ВКГ скейтпарку, який раніше знаходився на території школи №2, а зараз – навпроти школи №4.

Як повідомили на засіданні, увійшов в дію новий закон про ринок оренди комунального майна, для того щоб знати комунальне приміщення в оренду воно має бути розміщене на аукціоні, в єдиній торговій системі. Тому рішенням виконкому надали згоду ЖКО на передачу в оренду деяких об’єктів комунального майна, які на даний момент вільні, та включили їх до Переліку об’єктів оренди першого типу.

Виконком погодив зміни до інвестиційної програми КП «Нововолинськтеплокомуненерго» на 2020 рік. Вона передбачає  продовження робіт, які розпочали у минулому році на котельні 15-го мікрорайону, а саме: реконструкцію ділянок теплових мереж та капітальний ремонт.

У зв’язку з кадровими змінами, посадовий та персональний склад міської комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій затвердили в новій редакції.

Також вирішено поновити посвідчення для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах на 2021 рік членам сімей загиблих учасників АТО.

Виконком затвердив нові ціни на послуги рентгену в Нововолинській лікарні.





коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа