<

У Нововолинську весільний лімузин загородив в’їзд-виїзд до будинків поблизу РАЦСу: місцеві мешканці викликали поліцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 21.08.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
13
/ коментарів 18

21-го серпня у Нововолинську стався конфлікт між мешканцями проспекту Дружби, весільними гостями та правоохоронцями. А все через весільний лімузин, який неправильно припаркували поблизу РАЦСу.

Голова одного із ОСББ на проспекті Дружби Олена Дерейко розповідає: весільний лімузин перегородив єдиний в’їзд-виїзд до кількох багатоповерхівок за приміщенням РАЦСу. І місцеві мешканці не могли потрапити до своїх домівок чи виїхати звідти по своїх справах.

“Водій лімузина припаркувався на власний розсуд і пішов пити квас. Його на місці не було хвилин 15-20. Забарикадовані мешканці не знали, що робити”, – зауважила Дерейко.

Не знайшовши водія лімузина, обурені люди викликали поліцію. Але, правоохоронці, за словами Олени Дерейко, замість того, щоб зафіксувати явне порушення, почали обурюватися і звинувачувати мешканців, що ті псують весілля.

“Правоохоронці сильно обурювалися. Звертались до нас у грубій формі. Один з них сказав, що це порушення – не суттєве. Але як так?

Водій повинен знати правила дорожнього руху. Що 5 метрів від в’їзду у двір і 5 метрів від пішохідного переходу паркуватися не можна. Аби люди могли безперешкодно потрапити у двір. Але він це правило порушив.

Поліцейські не хотіли фіксувати це порушення. І я змушена була стояти, наполягати на своєму й переконувати їх”, – обурюється нововолинянка.

У результаті правоохоронці таки правопорушення зареєстрували і скали відповідний протокол про порушення правил дорожнього руху.

До того ж, як зазначила Олена Дерейко, у конфлікт втрутилися і весільні гості, які теж обурювалися, лаялися і обзивали мешканців.

“Одна із гостей, я так зрозуміла, що полячка і мама когось із наречених, мене обзивала бандерівкою.

Ми просто хочемо, щоб був порядок. І щоб усі дотримувалися законів і правил. Бо, якщо ми самі їх не дотримуємося, то як можемо вимагати цього від інших”, – наголосила Дерейко.




коментарів: 18
    • Камазом можна, а от легковиком з низьким кліренсом навряд чи. Можливо, жаба задушил того, хто запізнився на роботу, не встиг відвезти тещу з торбами на автостанцію, не зміг виїхати до хворої мами яка мешкає на іншому кінці міста… Жаба вона така, у кожного своя.

  1. Який пункт правил порушив лімузин? Я легко б оскаржив протокол поліцаїв? А ті хто виїжає з двору рухаються по тротуару. Понаставляли в дворі незаконно стовпчики то щей обурюються, зробіть собі нормальний виїзд!!!

    • Водій порушив пункт 15.9(и). Але, нажаль, ті хто купив права про такий пункт не чули…

      • Прилегла територія – територія, що прилягає до краю проїзної частини та не призначена для наскрізного проїзду, а в даному випадку край проїжджої частини не прилягає до території двору та розділений бордюрним камінем та тротуаром!!!

        • Можете ознайомитись з планом міста. В даному випадку це прилегла територія і єдиний вїзд у цей двір.

  2. Правил парковки повинні дотримуватись лише лохи, ніщеброди і всі ті, хто не може собі дозволити лімузин за 800 грн/год

    • Яка різниця скільки коштує лімузин не ви його платите чи жаба душе у люде свято а порушив правила водій тому хай відповідає

  3. З іншої сторони є в‘їзд у двір,там де він і має бути,а не «заблокований в‘їзд»,як каже автор відео,через тротуар,по якому рух транспортних засобів заборонений..законний цей в‘їзд?От якщо журналісти розберуться-жирний лайк!

  4. А для якоїсь дівчини,напевне,це був найважливіший день в житті,а комусь важливо під насрати,це напевно спосіб життя оцих невдоволених життям…голова осбб,тоді все ясно.

  5. лише б спортити настрій людям в такий важливий для них день постидалися б
    Ішли на базар там з кожним другим можна сваритись

  6. Бред. Попривикали з любої ситуації робити клоунаду. Підійшов попросив і відїхав би лімузин, а не відео, поліція і пост на БУГ :\

  7. Там всі були під «шафе»,лише у водія лімуза 1,6пр.А та тьотя не полячка,вона тільки з капусти приїхала,времено забула рідню мову..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа