<

У Нововолинську та Благодатному заборонили використання піротехніки на час новорічно-різдвяних свят

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 28.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

З метою забезпечення публічної безпеки і порядку, запобігання правопорушенням під час проведення святкових, новорічних та різдвяних заходів у Нововолинську та Благодатному заборонили використання піротехнічних засобів.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Нововолинської міської ради, – йдеться на сайті міста.

«Заборонити використання піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютів тощо) фізичним і юридичним особам на вулицях, прибудинкових територіях, у громадських місцях, а також суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення в межах території міста Нововолинськ та смт Благодатне.

Рекомендувати суб’єктам господарювання проводити попереджувальну роботу з відвідувачами щодо недопущення застосування ними піротехнічних виробів поблизу вищезазначених об’єктів, під час проведення розважальних та святкових заходів та відпочинку»,- йдеться у даному рішенні.

Відділу торгівлі, побуту, та захисту прав споживачів міськвиконкому наголошується на необхідності проведення інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, що розташовані в межах території м. Нововолинськ та селищі Благодатне, щодо беззаперечного дотримання та виконання даного рішення, а Нововолинському ВП Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області – на забезпеченні жорсткого контролю за забороною застосування піротехнічних виробів на території міста та селища.




коментарів: 3
  1. Краще заборонити ніж виділити гроші на феєрверки) Дискотек нема,нічних клубів нема,феєрверки теж непотрібні!!! А що, людям і так нормально!Поспівають самі, самі собі влаштують свято біля ялинки(добре, що хоть поставили)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер