<

У Нововолинську створять комісію для виявлення причини нефункціонування приймального відділення ЦМЛ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 22.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарі 2

22-го січня у Нововолинську на засіданні виконкому прийняли рішення про створення тимчасової робочої групи для встановлення причин нефункціонування приймального відділення центральної міської лікарні.

Нагадаємо, 16-го січня у фейсбуці з’явилася публікація мешканця Нововолинська. За його словами, через несвоєчасне надання допомоги у міській лікарні, помер 59-річний чоловік з сильними приступами задишки. Пізніше виконуючий обов’язки головного лікаря Андрій Сторонський розповів, що лікарю-терапевту дали догану.

Із депутатським зверненням про створення комісії звернулася депутат Яна Никитюк. Як вона розповіла, люди не поінформовані про те, що відділення не працює і лікарів там немає. Хоча 19-го листопада відбулося гучне відкриття.

“Чоловік своїм автомобілем привіз колегу, щоб йому надали допомогу. Однак терапевт направила їх до реаніматолога, а він в той момент був у пологовому. На жаль, людина померла”, – сказала Никитюк.

Никитюк звернулась до Сторонського, що якщо в лікарні не вистачає людей, потрібно проводити конкурси і створювати комфортні умови для працівників.

Члени виконкому проголосували за проєкт рішення. Буде створено тимчасову робочу групу, яка проведе моніторинг роботи та ознайомиться з документацією щодо реконструкції приміщення екстреної невідкладної медичної допомоги НЦМЛ. Голова робочої групи – заступниця міського голови Вікторія Скриннік.




коментарів: 2
  1. Це не перший випадок… Люблять вони пограти в футбол хворим з одного приймального в інше.Ще є така практика,поставити не вірний діагноз, коли питання часу порятунку пацієнта стоїть у лічені години-хвилини…

  2. І , що???? тій комісії, організують, і покажуть , ” що все прекрасно”. Для показухі вміють, а медперсонал боїться щось сказати, щоб не втратити роботу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер