<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську сталась ДТП: зіткнулися легковик та бус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:53 | 27.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 9

27-го травня у Нововолинську на проспекті Дружби трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Подія відбулась неподалік головного відділення ПриватБанку. Зіткнувся легковик Мазда та мікроавтобус Рено Мастер.

За словами свідків, автомобілі зазнали незначних механічних ушкоджень, постраждалих внаслідок ДТП немає.

Як зазначають читачі у коментарях, бус в’їхав у припарковану Мазду.

ОНОВЛЕНО. У Нововолинському відділенні поліції зазначили, що о 13:56 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на проспекті Дружби біля будинку 17 – ДТП.

По прибутті ГРПП на місце події було встановлено, що 39-річний водій не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з іншим автомобілем, внаслідок чого вони отримали ушкодження. Відносно водія складено протокол за ст 124 КУпАП. Матеріали скеровано до Нововолинського суду.




коментарів: 9
  1. Шановні редактори “Бугу” не подавайте не правдивої інформації. Машини не зіткнулися. У припарковану мазду в’їхав бус.

  2. Мій коментар, якшо ситуація була такою, шо бус рухався паралельно Мазді у попутному напрямку:

    Перед тим як розпочинати рух з парковочного місця і виїжджати на проїжджу частину, то як мінімум треба уважно подивитися по дзеркалам, а бажано ше і покрутити головою, шоб впевнитись, шо нікого немає у сліпому п’ятні.

    Не знаю як було, а характер отриманих “травм” на лівому крилі Мазди, говорить шо воділа висунувся на проїжджу частину, а не хтось в нього в’їхав, поки машина стояла.

    Кут пошкоджень був би зовсім іншим!
    Та і взагалі, якшо машина стояла б паралельно до руху, а не вже почала виїжджати і змінила кут, то було б просто неможливим зацепити крило, не зацепивши двері, дзеркало, і т.д.

    • Мазда стояла на місці припаркована. За кермом не було нікого. Винуватий водій рено. І ступінь пошкоджень саме про це і говорить. А бус змінив своє положення оскільки намагався втекти з місця ДТП.

  3. Деталі я вам розповім. Горе водій на рено мастер хотів припаркуватися біля мазди. Але бажання не співпало з можливостями. Заднім бампером зацепив червону мазду. Після того хотів покинути місце ДТП. Але його зупинив водій іншого автомобіля, який проїздив повз,і заблокував його своїм авто. Потім з’явилася власниця мазди.

    • Дякую за інфу!
      Я ж кажу, шо якшо бус їхав би в попутному напрямку і зацепив, то пошкодження були б не такими.
      Якшо він бездарно виробляв кренделя – то це вже зовсім інша справа і логіка пошкоджень очевидна.

  4. Та й взагалі навіщо створювати стільки проблем, різне буває. Вдарив машину- будь людиною і не поводься ганебно. Прийди і скажи :”Вибачте, так сталось”. Є ж для того страхівка, європротокол. А людина ні в чому не винна вийде з магазину чи супермаркету і отримає “подаруночок”. Будьте людьми! Бо це може бути з кожним!

  5. А мазда була в правильному місці припаркована?вона там частенько стоїть заважаючи руху машин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер