<

У Нововолинську ще одна людина одужала від коронавірусу, нових випадків немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 19.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Станом на 10:00 19-го червня у Нововолинську зареєстровано 94 випадки захворювань на COVID-19, які підтверджені лабораторно. 73 людини одужали. 6 випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного нового випадку коронавірусної хвороби. Одна людина одужала, повідомляють на сайті міста.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 11 громадян, хворих на коронавірус, з них 2 – жителі міста, 9 – іногородні. Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 2 жителі міста та 7 іногородніх, в реанімаційному – 2 іногородніх. Два жителя нашого міста, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 11 отримують лікування амбулаторно.

Минулої доби в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус поступила жителька міста. Всього у Нововолинській ЦМЛ з підозрою лікується 10 хворих: 7 – жителі міста, 3 – іногородні  (Локачинський р-н, Львівська обл, Іваничівський р-н). 6 нововолинців та 2 іногородні перебувають у інфекційному відділенні. 2 хворих – у реанімації, з них – 1 житель міста та 1 іногородній (Локачинський р-н).

За увесь період пандемії зроблено 213 швидких тестів і взято 890 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 5. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 164 аналізи та методом ІФА G – 73 аналізи.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер