<

У Нововолинську шахтарі продовжують акцію протесту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 10.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 8

10-го грудня у Нововолинську під будівлею ДП «Волиньвугілля» знову зранку зібралися шахтарі.

Нагадаємо, 7-го грудня на шахті №9 та “Бужанській” люди не вийшли на роботу та прийшли в Волиньвугілля. 8-го грудня 14 гірників залишилася в знак протесту під землею на шахті “Бужанська”.

Пробули вони там добу і ввечері, 9-го грудня, піднялися на поверхню та долучилися до акції під Волиньвугілля.

Працівники копалень вимагають погашення заборгованості та звільнення керівництва: генерального директора ДП «Волиньвугілля» Юрія Ключковського та технічного директора Анатолія Головка. 10-го грудня шахтарі не пустили їх на роботу.

Детально про вимоги протестуввальників: Нововолинські шахтарі влаштували протести.

9-го грудня поліція Нововолинська повідомила, що за невиплату зарплати шахтарям відкрито кримінальну справу. Встановлено, що заробітну плату працівники не отримували з липня цього року, заборгованість перед ними вже сягнула близько 30 мільйонів гривень.




коментарів: 8
  1. А чому не згадали танчева ? Його
    звільнення теж хочуть шахтарі!!! Чому головного хабарника нововолинськіх копалень не згадали ? Редактори будьте об’єктивні і висвітлюйте всі вимоги !!!

  2. Дармоеды . На Донбассе самая мелкая шахта дает 1000 т угля в сутки . А тут две шахты аж 3000 т. Но за месяц !!! Нахрена Ваше говно с золой 50% ? Закрыть все !

    • Так не розуміють слово нерентабельність, давай бабло і все на тому! Є в нас категорія жінок “яжемать “, а в чоловіків – “яжешахтьор”!)) І тим і іншим весь світ винен

  3. І на цей раз виграло ДП. Шахтарі не отримають нічого , бо страйкували , а ДП від 14 тис . до 47 тис . Плюс мутки з вугіллям ( ш- 9 Луцюк ) .

  4. Спитайте головка про мутки з лісом , який привозять на ш-9 . Це я про дописані куби , за які потім підприємець вертає бабло … це пан головко , тільки ти думаєш що ніхто нічого не знає !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа