<

У Нововолинську презентували книгу «51/14. Історія нескорених»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 27.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У центральній міській бібліотеці Нововолинська відбулася презентація книги «51/14. Історія нескорених».

Автором цього проекту є журналістка з Володимира-Волинського Жанна Білоцька. До створення видання долучилося ще 35 її колег по перу з Волині та інших регіонів України, – повідомили на сайті Нововолинської міської ради.

На захід завітали учасники АТО, волонтери, військові капелани, члени сімей загиблих воїнів, журналісти, представники міської влади та небайдужі нововолинці.

Екскурс сторінками книги здійснила директор центральної міської бібліотеки Світлана Кухарук. Її розповідь перепліталася із кадрами документальних фільмів.

У книзі – 9 розділів, військовий щоденник екс-начальника прес-служби 14 ОМБР  Влада Якушева, кольорові фото – усього 480 сторінок історії бійців 51-ої окре́мої гвардійської Перекопсько-Харківської Празько-Волинської механізованої бригади та 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. У ній зібрано 100 історій про життя військових, волонтерів і капеланів. Книга побачила світ у «Видавничій групі «Формат».

Жаннна Білоцька розповіла про роботу, яка передувала створенню видання. Вона висловила вдячність меценатам, усім небайдужим людям, котрі підтримали її на шляху реалізації важливого проекту.

Нововолинська міська влада також внесла свою частинку до створення унікального видання. На його сторінках – чимало імен наших земляків.

Своїми спогадами ділилися журналісти, які брали участь у створенні книги, очевидці цих подій, волонтери, військовослужбовці.

Усі виступаючі дякували автору та видавцям книги,бо завдяки їм імена і подвиги наших сучасних героїв , їхня мужність і сила волі увіковічнені у друкованому слові.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер