<

У Нововолинську помер 72-річний чоловік, інфікований коронавірусом: мав супутні захворювання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 5.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

4-го червня помер 72-річний мешканець Нововолинська, інфікований коронавірусом. Загалом у місті на ранок 5-го червня зареєстровано 78 випадків захворювань на COVID-19. 52 людини одужали. 6 випадків летальні.

Померлий чоловік мав супутні захворювання: ішемічну хворобу серця, дифузійний кардіосклероз, фібриляцію передсердь. З 23-го квітня він перебував на стаціонарному лікуванні в Нововолинській ЦМЛ, – повідомили на онлайн-брифінгу Волинської ОДА.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного випадку коронавірусної хвороби, – інформують на сайті Нововолинської міської ради. В реанімаційному відділенні помер житель міста, хворий на коронавірус.

На даний час в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ стаціонарно лікуються 14 громадян, хворих на коронавірус, з них 4 – жителі міста, 10 – іногородні: м. Володимир-Волинський – 2, Володимир-Волинський район – 4, Локачинський район – 1, Іваничівський район – 3.

Один житель нашого міста, який має коронавірусну хворобу, лікується в обласній лікарні, а ще 15 отримують лікування амбулаторно.

З підозрою в інфекційному відділенні лікується 5 хворих, з них 2 – жителі міста, 3 іногородні: Володимир-Волинський  район – 2, Іваничівський район – 1. В реанімаційному відділенні – 1 іногородній.

За увесь період взято 788 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР та зроблено 188 швидких тестів.




коментарів: 6
  1. Ви сам із собою розмовляєте? Сам питаю, сам відповідаю. А на додачу ще й гадаю. У заголовку чітко написано 72 роки. То навіщо вгадувати і що?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер