<

У Нововолинську почастішали квартирні крадіжки: з тюрми повернулися місцеві злодії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 4.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарів 16

15 мешканців Нововолинська, що відбували покарання за злочини майнового характеру, вийшли з місць позбавлення волі. У місті спостерігається активність квартирних крадіжок.

Про це повідомив начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук.

Нововолинці, які відбували покарання в місцях позбавлення волі за крадіжки та грабежі, повернулися в місто. Разом з тим, влітку – сезон відпусток, люди сім’ями виїжджають на відпочинок, часто залишаючи житло без нагляду.

Злодії пробираться в помешкання шляхом віджиму пластикового вікна або підбору ключа. Щоб визначити, чи господарі тривалий час відсутні вдома, крадії можуть лишати в дверях позначки, наприклад, згорток папірця.

Головний поліцейський міста просить громадян бути пильними. По можливості на вікна квартир, що на першому поверсі, встановлювати ґрати. Або ж зсередини помешкання – спеціальні замки безпеки на пластикові.

Варто також звертати увагу на замок в дверях та обирати безпечний. Рекомендують використовувати ключ з надійного металу у формі метелика, зачиняти двері не на один замок.




коментарів: 16
  1. Виконавча влада неактуальна і бездієва. Пора узаконити самосуд як дієвий варіант правосуддя, так можна зекономити на зарплатах суддям прокурорам і т.д. а головне це буде ефективно і надовго. А то воно попаде в тюрму, пожере за наш рахунок, відлежиться як на курорті, вийде і знову візьметься за своє

  2. Тоді буде правий той хто сильніший і блатніший. Наприклад не сподобався якомусь модовороту твій коментар, і він на цілком законних підставах, має право прийти до тебе і вибити тобі декілька зубів звершуючи таким чином правосуддя на свій розсуд.

  3. Виделка встромлена в ніс любого блатного мордоворота перетворює на смирного цуцика. Право на самооборону ще ніхто не скасовував

    • Блатні мордовороти як правило озброєні набагато серйознішою зброєю ніж твоя виделка і бойовими єдиноборствами вони займаються регулярно. Так що за законами самосуду правий не той за ким правда, а той хто сильніший, озброєніший і блатніший, а хто слабший той в будь якому разі відгрибає.

      • Які ще закони самосуду? Ти упоролся? Правила диктує той хто самосуд проводить а власне самосуд – це акт кари, який здійснює потерпіла сторона над злочинцем. Оперуючи такими старими термінами не видумуй нової дурні!

    • Тому, на мою думку, нам варто брати приклад із цивілізованих держав, де діє верховенство права, де за порушення законів одинаково відповідають сильні і слабкі, бідні і багаті, блатні і лохи. Саме до цього треба стремитись і вимагати від влади. А ви дикарі хочете самосуди вершити, лайків скільки понаставили, та від цього вже і Африка давно відійшла. Ось в чому різниця між європейцями і дикарями, не доросли ми ще до Європи нажаль.

  4. все правильно.прийняти закон-якщо злодий або бандит попав на твою приватну територию-маеш право застосувати силу.зброю.вила накинець. тоди вони так лизтине будуть. а якщо просто на вулици-то тоди згидно закону. в мене в товариша 3 рази обкрадали хату.на четвертий раз-ми зловили.один втик а другого зловили.на приватний територии. пи…дюлей вин вихватив дуже добрих. але на другий день мене звав слидчий на покази.той урод написав заяву що його побили.(бо як вин втикав через викно-то немав в руках ничого) и сказав що його просто побили. от так!!!! а був би закон-можна було б забити навить.

  5. Потрібні громадські слухання з метою збільшення штату поліції в 50 разів. Плюс для них гідні умови. Потрібна та поліція яка буде патрулювати в кожному дворі. Нажаль з революції гідності в Нововолинську зменшується штат в геометричній прогресії.

    • тю, треба просто всіх мешканців записати в штат поліції, без зарплати але з видачею зброї і правами як у штатних, от і все

  6. Получається шо нам треба самим захищати себе і своє майно бо вони злодюгі повиходили і будуть нас щімити.Може б краще начальник сказав би що ми посилюємо патрулювання в звязку зі щлочинністю.

  7. Це жарт такий? Отак,відразу всі п’ятнадцять? І всі сиділи за майнові злочини.Це готується якийсь спеціальний квартирний рейд на мешканців Нововолинська?
    Моє житло намагались тричі відімкнути,при чому всі три рази я була вдома.Я дивлюсь в глазок,а воно,п..до ключі підбирає.Питаю через двері:А шо це ми таке цікаве робимо? Він спокійненько ухмильнувся в глазок і повільно відчалив.Навіть не тікав.

  8. Дев’яності пройшли, а клоуни остались… Досі пишуть про блатоту, та твоя блатота вже давно спилась або скололась

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок