<

У Нововолинську побувала представниця посольства Японії, щоб вирішити чи отримає міська лікарня грант

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 18.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Інвестиційний проект «Модернізація медичного обладнання у пологовому будинку Нововолинської центральної міської лікарні» успішно пройшов перший етап конкурсного відбору на отримання грантової допомоги за програмою «КУСАНОНЕ» Уряду Японії та потрапив до числа учасників другого етапу.

Нововолинська лікарня про участь у цьому проекті заявила ще у березні цього року, – інформує прес-центр Нововолинської міської ради.

Сьогодні для більш детального вивчення питання представник посольства Японії в Україні Інна Ільїна завітала до медичної установи. Гостя ознайомилася з документацією, оглянула пологове відділення, кабінети жіночої консультації. А перед цим у міській раді відбулася її зустріч з керівництвом міста та головним лікарем Нововолинської ЦМЛ Віктором Морозом.

У разі перемоги Нововолинське пологове відділення отримає ультразвуковий комплекс. Це буде ще один важливий крок для покращення матеріальної бази Нововолинської медичної установи, а відтак, користь як для громади міста, так і для навколишньої округи. Адже до Нововолинська приїздять народжувати жінки і з навколишніх сіл та областей, – зазначив міський голова.

За результатами сьогоднішнього візиту до Нововолинська представником грантової програми буде підготовлено звіт, а у випадку успішного проходження цього етапу завершальним  стане рішення Міністерства фінансів Японії.




коментарів: 3
  1. ОТ МОРОЗ З СТОРОНСЬКИМ БУДУТЬ МАТИ ЩО ПИЛЯТИ . А ,ні , сторонський зараз пиляє земельні кошти .

  2. де самі японці ? японців в студію , хай подивляться хто буде пиляти їхні кошти .

  3. японці ! не будьте дурними! відкрийте очі! в нововолинську організація ” сапожніков і ко” працює на себе і для себе ….. для містян лапша на вуха і діаграми про невтомну роботу голови організації ” сапожніков і ко” .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок