<

У Нововолинську планують побудувати «Епіцентр»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 14.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарів 28

По вулиці Луцькій, навпроти колишньої шахти №4 у Нововолинську, компанія «Епіцентр» планує побудувати торговельний центр.

Земельна ділянка, загальною площею 2, 8151 га, колись була санітарно-захисною зоною шахти. Досі вона ніким не забудована. На цьому місці вже планувалося зведення торговельного центру.

Тепер же будівництвом зацікавилося ТОВ «Епіцентр К» – національна мережа торговельних центрів, в яких можна придбати будівельні матеріали, товари для дому та городу, речі для оздоблення та оформлення житла, дитячі товари та ряд інших речей.

Забудовники звернулися до Нововолинської міської ради з проханням дати дозвіл на розробку робочого проекту землеустрою по вулиці Луцькій, 8. 20-го лютого на сесії міськради депутати розглядатимуть відповідний проект рішення.

Звести «Епіцентр» планують до кінця серпня 2019 року.




коментарів: 28
    • Гарна новина.Тільки великий +++++ !!! Тількі б Борисович не відлякав своїми відкатами. Вже через дорогу за автомийкою мав би бути ринок, типу “7 км” в Одесі. Також все йшло, як по маслу. В людей городи позабирали. Но через запропонований відкат, покупці вимушені були ретироваться. Тепер земля стоїть пусткою. Дай боже, щоб “Епіцентру” хватило на відкат.

      • Ти свічку тримала? Відкати бачила? Рахувала відкати може? Чи, так тільки язиком тобі ляпнути

    • Петя, то як раз і з мізками!!!
      А ось ти Олеже, що за фрукт???
      Величезну дулю йому під паршивий ніс і копняка під сраку, а не відкат!
      Дивіться, ніяк не вдавляться – сволоти!

  1. Гроші за продаж землі треба направити на аварійний ремонт садочка біля Автостанції! Садочок от от когось привалить, фасад падає, сходи страхітя. Є Садочки та школи де наші чиновники наводять лад. А є нажаль школи та садочки на які хек положили наші чиновники!

  2. В Червонограді теж планували але влада в останній момент дала задню, тому що закрилось би багато магазинів.

  3. Даёшь Епіцентр! А кому він потрібен? Вже ті, що є будмаги ледь виживають-краще ТЕSCO побудувати-повинна бути конкуренція АТБ!

  4. Чого віділ освіти та інші віділи при Нововолинській міській раді нічого не робили з фасадом другої школи. Чому перед виборами Гусю спихнули ремонт школи? Гусь молодець. Я не критикую! Я правду кажу. В нас покищо іще можна говорити правду.

  5. Школа друга. Багато років певно 15 падала плитка. Ніхто неріагував. Тепер як школа стала схожа на бомжатнік залучили гуся. Чого з бюджета міста давно не можна було відремонтувати школу!

  6. Епіцентер це серйозна фірма. Можливо збудують торговий великий центер. Якщо ніхто лякати таку велику фірму небуде!

    • Як можна дискутувати на такі складні бізнесові теми роблячи у реченні з восьми слів 5 помилок. Вам слід витрачати свій час на якісь корисніші речі.

  7. Краще мабуть перенесли базар великий це місце а на місті великого базару новобудови збудували. І вирішили б питання з проїздом і заторами в базарні дні.

  8. Попахує фейком, рентабельність даного проекту в такому малому місті, дуже кульгає.Хіба ще ставка йде плюсом на Володимир Волинський. Хоча така забудова це плюс робочі місця.

  9. Вигідніше було б між Володимиром і Нововолинськом. Охопити відразу два міста. ОТГ я думаю будуть не проти. Плюс можна запустити спец перевізників.

  10. Добре скажеться на репутації в плані розвитку структури самого міста.Стратегічно гарне місце, для з”днаня своєї сеті торгівлі(між Львівським і Луцьким направленням, можливо і імпорт експорт через Угринів зі сторони Нововолинська і Устилуг 40 + 20 км). Но жалко місцевих ПП і малий бізнес. Сапог давно вже думає про більші маштаби а не про простий люд нововолинська якій постраждає від даного проекту. Так що тут 2 сторони медалі.Комусь лаве а іншим Гіпоскія. Барисович потирає лодоні :DD від Курчака не відійшовши))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер