<

У Нововолинську планують освітити вулицю Шахтарську, що веде до 1-ї шахти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 3.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 13

На проміжку дороги від вулиці Шахтарської до вулиці Тихої у Нововолинську встановлять вуличне освітлення та заасфальтують доріжку для пішоходів.

Про це на пресконференції для ЗМІ 3-го лютого розповів міський голова Борис Карпус.

Він зазначив, що відбулася зустріч із представниками підприємств, які розташовані на проміжку вулиці Шахтарської, що веде до району 1-ї шахти.

“Є ідея освітлити дорогу від автостанції до вулиці Тихої і прокласти доріжку. Ведеться діалог з приватними підприємствами щодо співфінансування “, – розповів мер.

Вартість освітлення – 335 тисяч гривень, асфальтування тротуару – півтора мільйона гривень.

Журналістка Алла Лісова на брифінгу зауважила, що це гарна ініціатива, адже люди повертають з роботи вночі і змушені ходити обабіч дороги і в темряві.




коментарів: 13
  1. Тротуар там дуже необхідний, авто багато дорога вузькувата і багато хто змушений іти по дорозі як болото чи сніг а це доволі небезпечно.

  2. це та сама, яку кляті комуняки будували 70 років тому ? може на маскалів в суд подати, хай добудують ? як спадкоемці ссср…

    • Цікаво в якому стані знаходяться вулиці на окраїнах провінційних містечок в нєфтєгазовоскрєпнокосмичєскоядерной супердержавє?

  3. Дійсно це вкрай необхідно. І бажано на старому місці тротуар, подалі від дороги, бо рух авто там вкрай небезпечний.

  4. Аоєкс Купер піднімав питання цієї дороги в фейсбуці) всі його побажання бачу по трошки втілюються)))

  5. Пішохідна доріжка, це звісно чудово. Але краще маршрутне таксі, щоб діти в школу не ходили по дорозі (протуарі) в сніг і дощ.

  6. Відсутність маршрутки це найболючіша проблема нашого району. Будем надіятись, що новий мер її вирішить. І графік буде нормальний, а не раз вдень,

  7. Там потрібний тротуар, люди по дорозі ходять. Тротуар більш важніший ніж світло.

  8. Там реально страшно до промзони р-ну РМЗ в темну пору доби добиратися, як не машина може збити то собаки зграєю напасти . А багато тудою пішки ходять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер