<

У Нововолинську підвищили тарифи на тепло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:19 | 1.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 7

1-го жовтня виконавчий комітет Нововолинської міської ради на позачерговому засіданні ухвалив нові тарифи на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води.

Як зазначають у «Нововолинськтеплокомуненерго», проведений аналіз витрат за надання послуг теплопостачання при діючих тарифах засвідчив, що доходи підприємства не відшкодовують понесених витрат. Фактичні витрати збільшились в зв’язку з ростом мінімальної заробітної плати, вартості електроенергії, – повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Таким чином, скориговані тарифи будуть такими:

Для наочного порівняння, на скільки зросли тарифи, пропонуємо скріншот із офіційного сайту «Нововолинськтеплокомуненерго» з поки що діючими тарифами.

Нові вступлять в дію в частині тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання з дня, наступного за днем його офіційного оприлюднення на сайті міськради, в частині послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води через 15 днів з дати офіційного оприлюднення.




коментарів: 7
  1. пидары е*аные,когда они уже нажрутся? повешать их там всех нах*й на площади(

  2. Меньше б гроші через Коптюка проганяли. Хватило би і на зарплату і на електроенергію. А то скільки не плати кінцевий результат, Коптюку за кілометри прокладених беушних труб, на яких постійні пориви. Минулий рік на заводі котельня зупинилась, коли був порив на нових трубах засранця Коптюка? Скількі кубів гарячої води вибігло ?

  3. Мабуть штунди приймали таке рішення і відповідно тарифи собі найменші встановили.Вони такі самі як і усі мешканці міста тому і платити повинні як усі. Десятину отримують отримують від своїх віруючих то хай і платять

  4. А до чого тут штунди і їх десятина чи може тобі її платити?Ти коли ідеш до церкви теж гроші жертвуєш попам на будинки і дорогі джипи. То може хай попи платять!Безглуздішого коменту я ще не зустрічала!!

  5. що це за тариф пункт з рахунку квартплати – підігрів води що за нах… 200грн мені вписали. я звіряв в інших будинках ніде таке невказано. хто вкурсі що за х…ня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер