<

Повідомили деталі незвичного весілля із собаками у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:43 | 23.11.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
25
/ коментарів 7

Замість гостей – собаки. Незвична весільна церемонія відбулася у Нововолинську. Там молодята на своє одруження запросили не родичів та друзів, а чотирилапих улюбленців – Ріно та Хаті. Святково вбрані собаки чемно перечекали всі урочистості і першими привітали молодят. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН, – передає Конкурент.

Святково вбрані песики чи не єдині гості на цьому весіллі, які спостерігали, як їхні господарі одружуються. І саме Ріно та Хаті першими вітали молодят. Так оригінально відсвяткувати своє весілля вирішили Оля та Сашко з Нововолинська.

Про те, що одружуються, не повідомили ні друзям, ні навіть батькам. Кажуть, їхні рідні такому і не здивуються – від їхньої пари усього можна було очікувати. А от без пари собачок весілля не уявляли. Про святкові вбрання подбали заздалегідь – заради їх створення навіть пожертвували власним одягом.

Таких незвичних гостей у Нововолинському РАЦСі зустріли уперше.

“Всім було дуже приємно їх бачити тут. Вони такі виховані, спокійні, лагідні. Все було дуже гарно, креативно і приємно”, – поділилася враженнями про чотирилапих гостей керівниця Нововолинського РАЦСу Людмила Савік.

У Нововолинську це єдина пара песиків породи акіта-іну, тож до уваги їм не звикати. Однак тепер після весілля Ріно та Хаті стали ще популярнішими.




коментарів: 7
  1. Всиновіть, цих песиків. І не треба буде паритись з дітьми, подія бомбасупервау, ещетакогонебило

  2. Отож, головна мета досягнута, тепер вся Україна знає, що у Новіку є пара собак унікальної поради, яких молодята цінують більше ніж рідних і близьких. Чи тут доцільно згадати: 《Чим больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки》?

  3. То їхнє одруження і їхні справи. Цінувати рідних та близьких – це не обовязково тільки спільні возліянія по поводу. Як одне з іншим повязано, не зовсім зрозуміло. І мені собаки люде не замінять, хоча вони й не розвішують ярлики. Вас люблять, будьте позитивнішими)

  4. Ну, хоч ви вже не розписуйте все в таких красках! В одному місті живемо, могли б і запитати. Були на весіллі і родичі і друзі! І собаки були, бо вони завжди поруч!

  5. Я не розумію одного нікому не повідомляли,а телеканал приїхав. Совпадєніє – не думаю. Хоча виглядало це цікавенько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця