<

У Нововолинську п’яний водій ВАЗу збив велосипедиста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 28.12.2019 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 10

27-го грудня у Нововолинську по вулиці Соборній під колеса ВАЗу потрапив велосипедист.

ДТП трапилась близько 7-ої години ранку, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Так, легковик ВАЗ 2106, під керуванням 26-річного жителя Іваничівського району, збив 60-річного велосипедиста, місцевого жителя, котрий раптово виїхав з другорядної частини дороги на головну.

Водій легковика перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.




коментарів: 10
        • В МВС анонсують значні технічні нововведення, будуть залучені немалі кошти для впровадження програми превентивних дій по попередженню правопорушень(аббр. ППпПП). Суть: спеціально навчений правоохоронець за допомогою спеціального приладу буде доставлений до потенційного правопорушника за кілька годин до скоєння правопорушення і не дозволить його скоїти(накриє стакан рукою, підмінить на воду тощо). Водії червоних ВАЗів, начувайтесь..

  1. Велосипедист раптово виїхав з другорядної дороги…. велосипедисти взагалі афігєвші. Мало того що по проспекту Перемоги їздять «проти шерсті», чим створюють аварійну ситуацію так ще й чхати їм на всі ПДР

  2. “…велосипедисти взагалі афігєвші”. Почему только велосипедисты? А этот “водитель”, а пешеходы, выскакивающие на дорогу где и когда хотящие, только потому, что им “нада” тут и сейчас. А “водители”, включающие сигнал поворота не заранее (как в ПДД), а с поворотом руля, а их скорость в населённых пунктах, а соблюдение разметки, стоянки…. Короче – бардак во многих вопросах, связанных с дорожным движением.

    • Тоді можна робити висновки про те що наша міліція нечого не робить а не робить чому бо боїться як луцкі приїжають всі як паїньки

  3. “Тоді можна робити висновки про те що наша міліція нечого не робить”. Абсолютно в дырочку! Вопрос – почему?

  4. В місті дозвлена швидкість 50 ки.А ганяють по сотні на годину.І обгон велосипеда йде іноді такий що зеркало авто під кермом веолосипеда проходить. Вже не кажу що всі ДТП скоєні під градусом.Це коментар автору “афігєвшим велосопедистам”.
    Поїзди на веліку по дорогам особливо на околицях міста і дізнаєшся хто офігєвший.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер